Welkom bij Artur Interieur.

Wij maken graag tijd voor u vrij. Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak om onze showroom vrijblijvend te bezoeken.

Bel ons op +32 11 34 65 36

Top

EXCLUSIEVE BADKAMERRENOVATIES

Een uniek badkamerdesign, maatwerk van hoogwaardige kwaliteit en 100 % ontzorging tijdens elke fase van uw badkamerrenovatie – Artur Interieur maakt het waar. Met de juiste expertise op zak coördineren wij de volledige renovatie. Vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering.

Uw badkamer laten renoveren?

``U maximaal ontzorgen bij uw badkamerrenovatie is ons ultieme doel.``

``Alsook een sublieme badkamer opleveren. Een elegante ruimte waarin u optimaal kan genieten van uw ochtend- en avondritueel. Om dat te realiseren zetten onze interieurspecialisten en vakmannen samen hun schouders onder uw badkamerrenovatie.”

— Peter Bosmans – Zaakvoerder Artur Interieur

Badkamerrenovatie van A tot Z

Een renovatie begint steevast met een kop koffie en een degelijke behoefteanalyse om uw badkamerdroom te capteren. Daarna komen we ter plaatse om uw huidige badkamer op te meten en te bekijken waar de leidingen momenteel liggen. Eens dat helder is, gaan onze interieurspecialisten voluit voor een stijlvol concept. In een volgende fase strippen we uw oude badkamer, de renovatie is nu echt begonnen. Vloerwerken, sanitair en elektriciteit, evenals gyproc, maatkasten en montage – ze passeren allemaal de revue. Bovendien hebben we een eigen state-of-the-art schrijnwerkerij en eigen plaatsers. Kwestie van de hoogwaardige kwaliteit te garanderen.

Eigen schrijnwerkerij en plaatsers

Coördinatie van volledige badkamerrenovatie

Exclusieve badkamers van sublieme kwaliteit

BIJZONDERE BADKAMER IN UW NIEUWBOUW

Of we bij Artur Interieur enkel bij renovaties de badkamer onder handen nemen? Wees gerust, ook in nieuwe woningen realiseren we parels van badkamers. Steeds vertrekkend van uw wensen en met oog voor de grandeur van de ruimte.

Met exclusieve materialen en een design op maat creëren we voor u een badkamer als geen ander.

UW BADKAMER LATEN RENOVEREN?

MODERNE KEUKEN IN ZWART EN WIT

Als er één ding is dat we over onze woning kunnen zeggen, is het wel dat die heel clean en modern van stijl is. We hebben een open keuken die doorloopt in de woonkamer. Het is dus essentieel dat onze keuken naadloos aansluit op de elementen die al aanwezig waren in de living. En daar zijn ze bij Artur Interieur met glans voor geslaagd.

EEN RENOVATIE IN INDUSTRIEEL-LANDELIJKE STIJL

We hebben onze keuken en living volledig laten renoveren door Artur Interieur. Op onze vraag werd de renovatie uitgevoerd in een industrieel-landelijke stijl en dat is zeker geslaagd. Vroeger waren de keuken en woonkamer veel drukker, maar nu is het een plek waar we echt tot rust kunnen komen na een drukke dag.

EEN PERFECTE RENOVATIE

Onze woning is zo’n 20 jaar oud. In die tijd was het nog de gewoonte dat de keuken en woonkamer aparte ruimtes waren, maar dat wilden mijn vrouw en ik graag moderniseren. We hebben die tussenmuur laten weghalen zodat de keuken en woonkamer nu een grote open ruimte vormen. Daarnaast hebben we ook gekozen voor een groot keukeneiland.

WITTE KEUKEN MET GOUDEN ACCENTEN

Dankzij de goede zorgen van Artur Interieur kunnen we van een prachtige en comfortabele keuken genieten in onze nieuwbouw woning. Vanaf het begin hadden mijn man en ik hadden een duidelijke idee van welke stijl we wilden. We houden van modern en wilden graag een wit marmerlook keukenblad. Peter Bosmans en zijn team hebben die visie tot in de kleinste details uitgewerkt.

HOUTEN WAND MET PIVOTERENDE DEUR

In onze keuken hebben we een wit keukeneiland met een marmeren blad en een handige ontbijtkast met schuifdeurtjes. Maar het allermooiste is onze houten wand uit eikfineer. In de wand zit een pivoterende deur die naar twee kanten draait. Als de deur dicht is, zie je nauwelijks dat er een doorgang is naar de berging en het toilet. De wand en deur zijn een onderdeel van de keuken.