Welkom bij Artur Interieur.

Wij maken graag tijd voor u vrij. Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak om onze showroom vrijblijvend te bezoeken.

Bel ons op +32 11 34 65 36

Top

VACATURE ALLROUND SCHRIJNWERKER

TIMMER AAN DE INTERIEURDROMEN VAN ONZE KLANTEN
Artur Interieur combineert maatwerk en vakmanschap om de interieurdromen van onze klanten te realiseren. Maatkasten en opbergelementen vormen de kern van onze interieurconcepten. Maar ook voor totaalprojecten is de klant bij ons aan het juiste adres.

Met onze jarenlange ervaring en door het gebruik van kwalitatieve materialen slagen we erin om onze klanten een hoogwaardige afwerking te garanderen. Eens de plannen van onze interieurarchitecten definitief zijn goedgekeurd, worden ze met moderne machines een technologieën tot leven gebracht in ons atelier.

Solliciteer vandaag nog!

WIE ZOEKEN WE?

Artur Interieur zoekt een allround schrijnwerker die timmert aan de interieurdromen van onze klanten. Je wordt ingeschakeld voor alles wat binnenafwerking betreft, zowel in ons atelier als op locatie. Van renovaties tot kantoren of nieuwbouw woningen, hoe uiteenlopend onze projecten ook zijn, jij hebt altijd zin om erin te vliegen.

Je hebt een passie voor maatwerk en je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Zelfstandig werken is een absolute must. Maar ook aan verantwoordelijkheidszin en stiptheid hechten we veel belang.

Met kennis van elektriciteit en sanitair heb je een streepje voor in onze selectieprocedure. Bovendien heb je de nodige ervaring om zelfs de niet alledaagse projecten tot een goed einde te brengen.

Kortom:
- Allroud-schrijnwerker
- Zelfstandige werker
- Kennis van elektriciteit en sanitair
- Ervaring in de totale binnenafwerking
- Verantwoordelijkheidszin
- Nauwkeurig en stipt

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Bij Artur Interieur ben je een gewaardeerde werknemer. Je kan rekenen op een job met werkzekerheid en je werkt samen met een enthousiast team. Daarenboven krijg je in ons prachtig atelier de kans om je om vaardigheden in o.a. houtbewerking verder bij te schaven.

Verder belonen we je harde werk met een marktconform loon.

Tijdens het bouwverlof in de zomer geniet je van drie weken vakantie. Je bent thuis tussen kerst en nieuw, en er staat geen weekendwerk op het programma.

SOLLICITEER VANDAAG NOG!

Prikkelt deze vacature je enthousiasme?
Twijfel niet langer en stuur vandaag nog je cv en motivatiebrief t.a.v. Peter Bosmans.

Peter Bosmans, bestuurder Artur Interieur
E-mail: [email protected]
Tel: +32 11 34 65 36 / 0474 97 68 47

facebook.com/arturinterieur
instagram.com/arturinterieur