Welkom bij Artur Interieur.

Wij maken graag tijd voor u vrij. Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak om onze showroom vrijblijvend te bezoeken.

Bel ons op +32 11 34 65 36

Top

TOTAALRENOVATIES MET EEN GOUDEN RANDJE

Voor de renovatie van uw exclusieve woning doet u graag beroep op experts die van aanpakken weten. Het is bovendien mooi meegenomen als u zich geen zorgen hoeft te maken over de coördinatie van de werken. Bij Artur Interieur hebben we het talent in huis om u 100 % te ontzorgen, van ruwbouw- tot schilderwerken.

Uw interieur in een gloednieuw,
exclusief jasje?

SUBLIEME RENOVATIE VAN UW INTERIEUR

Of u nu houdt van een strakke, minimalistische woning of gaat voor een renovatie in landelijke stijl, ons team tilt uw interieur naar een hoger niveau.

Onze interieurspecialisten buigen zich over de look-and-feel die uw woning straks zal uitstralen en ze werken een klassevol design uit

Daarna kan u dankzij 3D-tekeningen de sfeer van uw gerenoveerde interieur opsnuiven

In onze showroom gaan we samen op zoek naar de materialen die bij u in de smaak vallen en die prachtige combinaties opleveren

Staat het ontwerp helemaal op punt, dan zijn onze vakmannen onder leiding van onze coördinator aan zet. In het atelier maken onze schrijnwerkers maatwerkkasten met cachet. Tegelijkertijd breken onze werkmannen uw oude interieur uit, om het daarna stap voor stap weer op te bouwen. Onze coördinator zorgt ervoor dat alles piekfijn verloopt en gaat indien gewenst ook in overleg met uw architect. We zetten tijdens de renovatie alles op alles zodat u binnenkort elke dag thuis komt in een elegante woning. Beloofd.

RENOVATIE GEKLASSEERDE WONINGEN

Historisch erfgoed kent voor onze medewerkers geen geheimen meer. Om geklasseerde gebouwen te renoveren is het cruciaal om te weten wat erfgoed precies is en wat wel en niet mag. En daarin schuilt onze sterkte. Bij Artur Interieur respecteren we bij de renovatie van geklasseerde woningen het historische kader en gaan we in dialoog met steden, gemeenten en het Agentschap Onroerend Erfgoed. Ook wat de uitvoering van de werken betreft zetten we de puntjes op de i. Gewoon goed, is voor ons niet goed genoeg. Geklasseerde woningen in hun oude glorie herstellen vraagt immers om precisiewerk, oog voor detail en pure vakkennis.

UW INTERIEUR IN EEN GLOEDNIEUW, EXCLUSIEF JASJE?

MODERNE KEUKEN IN ZWART EN WIT

Als er één ding is dat we over onze woning kunnen zeggen, is het wel dat die heel clean en modern van stijl is. We hebben een open keuken die doorloopt in de woonkamer. Het is dus essentieel dat onze keuken naadloos aansluit op de elementen die al aanwezig waren in de living. En daar zijn ze bij Artur Interieur met glans voor geslaagd.

EEN RENOVATIE IN INDUSTRIEEL-LANDELIJKE STIJL

We hebben onze keuken en living volledig laten renoveren door Artur Interieur. Op onze vraag werd de renovatie uitgevoerd in een industrieel-landelijke stijl en dat is zeker geslaagd. Vroeger waren de keuken en woonkamer veel drukker, maar nu is het een plek waar we echt tot rust kunnen komen na een drukke dag.

EEN PERFECTE RENOVATIE

Onze woning is zo’n 20 jaar oud. In die tijd was het nog de gewoonte dat de keuken en woonkamer aparte ruimtes waren, maar dat wilden mijn vrouw en ik graag moderniseren. We hebben die tussenmuur laten weghalen zodat de keuken en woonkamer nu een grote open ruimte vormen. Daarnaast hebben we ook gekozen voor een groot keukeneiland.

WITTE KEUKEN MET GOUDEN ACCENTEN

Dankzij de goede zorgen van Artur Interieur kunnen we van een prachtige en comfortabele keuken genieten in onze nieuwbouw woning. Vanaf het begin hadden mijn man en ik hadden een duidelijke idee van welke stijl we wilden. We houden van modern en wilden graag een wit marmerlook keukenblad. Peter Bosmans en zijn team hebben die visie tot in de kleinste details uitgewerkt.

HOUTEN WAND MET PIVOTERENDE DEUR

In onze keuken hebben we een wit keukeneiland met een marmeren blad en een handige ontbijtkast met schuifdeurtjes. Maar het allermooiste is onze houten wand uit eikfineer. In de wand zit een pivoterende deur die naar twee kanten draait. Als de deur dicht is, zie je nauwelijks dat er een doorgang is naar de berging en het toilet. De wand en deur zijn een onderdeel van de keuken.