Welkom bij Artur Interieur.

Wij maken graag tijd voor u vrij. Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak om onze showroom vrijblijvend te bezoeken.

Bel ons op +32 11 34 65 36

Top

UW INTERIEURDESIGN IN GOEDE HANDEN

Van de eerste kennismaking tot het laatste likje verf. Uw interieurdesign is bij Artur Interieur in goede handen. Al onze medewerkers komen stuk voor stuk uit een bedrijf dat exclusieve interieurs realiseert. Samen staan we voor jarenlange praktijkervaring en hebben we de nodige kennis in huis om uw interieurproject uit te voeren. Onze interieurarchitecten en vakmannen gaan met plezier voor u aan de slag. U kan dus rekenen op de nodige expertise.

HOE GAAN WE TE WERK?

KENNISMAKING MET HET PROJECT
Renovatie of nieuwbouwproject? We komen graag een keertje langs om de ruimte te bekijken. Tijdens deze kennismaking vertelt u ons wat u wilt en niet wilt. Maar ook wanneer u ons carte blanche geeft, luisteren we graag naar u verhaal om een interieurdesign te realiseren dat perfect bij u past.

ONTWERP / DESIGN VOORSTEL
Onze binnenhuisarchitecten gaan voor u aan de slag. Ze werken enkele suggesties uit en tonen u de mogelijkheden aan de hand van 3D-tekeningen. Afhankelijk het gekozen ontwerp, bespreken we de mogelijke materiaalcombinaties. Bij voorkeur doen we dit in onze showroom zodat u de textuur en ergonomie van de materialen uit de eerste hand kunt ontdekken. In onze showroom vindt u tevens een selectie aan materialen en toestellen van onze huispartners. Omdat we werken met huispartners kunnen we u steeds het hoogste niveau van kwaliteit garanderen.

AAN DE SLAG IN HET ATELIER
Eens er een definitief plan is goedgekeurd, gaan onze schrijnwerkers aan het werk in ons modern atelier. Daar maken we o.a. gebruik van state-of-the-artmachines en -technologieën om uw maatwerkkasten tot in de puntjes uit te werken. Wij hebben de nodige kennis en machines in huis om speciale, niet alledaagse projecten tot een goed einde te brengen.

PLAATSING
Wanneer alles klaar is, komen onze vakspecialisten uw maatwerkkasten installeren. Om u de beste service te geven, werken we alleen met onze eigen werkkrachten.

Van grote werken tot de kleinste details, uw interieur wordt volledig afgewerkt.

NASERVICE
Wanneer alles achter de rug is, blijven we ten alle tijden voor u beschikbaar.

Zijn er achteraf vragen of opmerkingen?
Twijfel niet en neem dan zeker contact met ons op.

MODERNE KEUKEN IN ZWART EN WIT

Als er één ding is dat we over onze woning kunnen zeggen, is het wel dat die heel clean en modern van stijl is. We hebben een open keuken die doorloopt in de woonkamer. Het is dus essentieel dat onze keuken naadloos aansluit op de elementen die al aanwezig waren in de living. En daar zijn ze bij Artur Interieur met glans voor geslaagd.

EEN RENOVATIE IN INDUSTRIEEL-LANDELIJKE STIJL

We hebben onze keuken en living volledig laten renoveren door Artur Interieur. Op onze vraag werd de renovatie uitgevoerd in een industrieel-landelijke stijl en dat is zeker geslaagd. Vroeger waren de keuken en woonkamer veel drukker, maar nu is het een plek waar we echt tot rust kunnen komen na een drukke dag.

EEN PERFECTE RENOVATIE

Onze woning is zo’n 20 jaar oud. In die tijd was het nog de gewoonte dat de keuken en woonkamer aparte ruimtes waren, maar dat wilden mijn vrouw en ik graag moderniseren. We hebben die tussenmuur laten weghalen zodat de keuken en woonkamer nu een grote open ruimte vormen. Daarnaast hebben we ook gekozen voor een groot keukeneiland.

WITTE KEUKEN MET GOUDEN ACCENTEN

Dankzij de goede zorgen van Artur Interieur kunnen we van een prachtige en comfortabele keuken genieten in onze nieuwbouw woning. Vanaf het begin hadden mijn man en ik hadden een duidelijke idee van welke stijl we wilden. We houden van modern en wilden graag een wit marmerlook keukenblad. Peter Bosmans en zijn team hebben die visie tot in de kleinste details uitgewerkt.

HOUTEN WAND MET PIVOTERENDE DEUR

In onze keuken hebben we een wit keukeneiland met een marmeren blad en een handige ontbijtkast met schuifdeurtjes. Maar het allermooiste is onze houten wand uit eikfineer. In de wand zit een pivoterende deur die naar twee kanten draait. Als de deur dicht is, zie je nauwelijks dat er een doorgang is naar de berging en het toilet. De wand en deur zijn een onderdeel van de keuken.