Welkom bij Artur Interieur.

Wij maken graag tijd voor u vrij. Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak om onze showroom vrijblijvend te bezoeken.

Bel ons op +32 11 34 65 36

Top

Onze nieuwe keuken is zeker geen kant-en-klare oplossing.

Onze woning is zo’n 20 jaar oud. In die tijd was het nog de gewoonte dat de keuken en woonkamer aparte ruimtes waren, maar dat wilden mijn vrouw en ik graag moderniseren. We hebben tijdens de renovatie die tussenmuur laten weghalen zodat de keuken en woonkamer nu een grote open ruimte vormen. Daarnaast hebben we ook gekozen voor een groot keukeneiland. 

 

Onze nieuwe keuken is zandbeige van kleur. De kasten zijn allemaal op maat gemaakt en bestaan uit mdf met een arcylafwerking. Het keukenblad is van Dekton, een zeer duurzaam en kwalitatief materiaal. En ook onze keukentoestellen van Atag zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Onze nieuwe keuken heeft een inductievuur met wokbrander. Omdat we vroeger een gasfornuis hadden, hebben we heel wat koperen potten en pannen in huis. Die werken normaal niet op inductie, maar kunnen we nu nog wel gebruiken dankzij die extra wokbrander. Verder hebben we ook een kraan laten installeren waar kokend water uitkomt. Die is zeer handig wanneer ik snel een kop thee wilt maken. 

 

Voor we aan de renovatie begonnen, hadden mijn vrouw en ik al heel wat ideeën opgedaan op het internet. We hebben Peter, de zaakvoerder van Artur Interieur, verteld wat we precies wilden. En hij heeft zijn binnenhuisarchitect enkele suggesties laten uitwerken waarin we ons zeker konden vinden. Wat de richtlijnen voor bewegingsvrijheid en de plaatsing van de toestellen betreft, hebben we ook echt op de expertise van Artur Interieur gerekend. Om de plannen te laten slagen moesten zelfs onze nutsvoorzieningen worden verlegd. Onze nieuwe keuken is dus zeker geen kant-en-klare oplossing maar werkelijk op maat van ons huis en onze noden uitgewerkt. Ook de plafondwerken en de plaatsing van het parketvloer zijn uitgevoerd door Artur Interieur. 

 

Het fijnste aan de renovatie vind ik het open plan. Wanneer we nu een etentje houden, hoef ik me niet meer terug te trekken in een aparte ruimte om te koken. Dat maakt het een stuk gezelliger. Daarnaast is het keukeneiland een grote troef. Soms werken we van thuis uit, en we hebben al gemerkt dat we graag aan het keukeneiland gaan zitten om dat te doen.

 

Bekijk hier het volledige project