Welkom bij Artur Interieur.

Wij maken graag tijd voor u vrij. Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak om onze showroom vrijblijvend te bezoeken.

Bel ons op +32 11 34 65 36

Top

Het totaalplaatje klopt!

We hebben onze keuken en living volledig laten renoveren door Artur Interieur. Op onze vraag werd de renovatie werd uitgevoerd in een industrieel-landelijke stijl en dat is zeker geslaagd. Vroeger waren de keuken en woonkamer veel drukker, maar nu is het een plek waar we echt tot rust kunnen komen na een drukke dag.

 

Onze keuken werd in eik afgewerkt, terwijl er in de living ook andere materialen werden gebruikt. Toch lopen de ruimtes mooi in elkaar over. Het totaalplaatje klopt! Ons nieuwe keukenblad is van natuursteen en doet dienst als blikvanger in de keuken terwijl in de woonkamer onze eiken vitrinekast de show steelt. We hebben gekozen voor keukentoestellen van Pelgrim en ook die vallen reuzegoed mee. Naast de keukentoestellen ben ik ook zeer tevreden over de inrichting van de keuken. Aangezien ik 15 jaar lang een andere indeling gewoon was, had ik daar toch wat schrik voor. Totaal onterecht want sinds de nieuwe indeling er is, heb ik nog niets van plaats veranderd.

 

Tijdens het proces hebben ze onze visie toegepast, maar ook bijgestuurd waar dat nodig was. Zo wilde ik eerst een vouwdeur tussen de keuken en de woonkamer. Uiteindelijk ben ik van gedachten veranderd omdat men er op wees dat die vouwdeur waarschijnlijk toch altijd open zou staan. Ook wilden we in het begin voor een relatief klein keukeneiland gaan. Ondertussen ben ik blij dat men dat heeft afgeraden, want een groot keukeneiland is veel praktischer. Artur Interieur heeft ons tijdens het proces goed bijgestaan met advies zonder te raken aan de kern van wat we wilden.

 

Bekijk hier het volledige project