Welkom bij Artur Interieur.

Wij maken graag tijd voor u vrij. Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak om onze showroom vrijblijvend te bezoeken.

Bel ons op +32 11 34 65 36

Top

Showen en verbergen.

In onze keuken hebben we een wit keukeneiland met een marmeren blad en een handige ontbijtkast met schuifdeurtjes. Maar het allermooiste is onze houten wand uit eikfineer. In de wand zit een pivoterende deur die naar twee kanten draait. Als de deur dicht is, zie je nauwelijks dat er een doorgang is naar de berging en het toilet. De wand en deur zijn een onderdeel van de keuken.

 

We wisten heel goed in welke stijl we onze keuken wilden voor we naar Artur Interieur zijn gestapt. Bij Artur Interieur hebben ze onze visie uitgewerkt naar de ruimte die beschikbaar was. Het resultaat is een moderne keuken met Scandinavische vibes. 

 

Onze keuken bevindt zich in een vierkante ruimte. De kasten zijn allemaal op maat gemaakt en lopen door tot aan het plafond. Het kookvuur bevindt zich in het kookeiland. Dat is erg handig omdat ik me tijdens het koken niet moet wegdraaien naar een muur. In plaats daarvan blijf ik deel uit maken van de ruimte en van het gesprek. Verder is er ook gewerkt met zwarte accenten zoals onze kraan, de toestellen van AEG en de gootsteen.

 

U zou kunnen zeggen dat het thema in onze keuken is ‘showen en verbergen’ is. Zo verbergt de houten wand een doorgang. De deurtjes van de ontbijtkast schuiven naar binnen. Als ze dicht zijn is de koffiezet netjes weggewerkt. Terwijl ons keukeneiland net speelt met een open zijkant waarin we kookboeken en andere dingen te kijk kunnen zetten.

 

Bekijk hier het volledige project