Welkom bij Artur Interieur.

Wij maken graag tijd voor u vrij. Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak om onze showroom vrijblijvend te bezoeken.

Bel ons op +32 11 34 65 36

Top

Ik kan er alleen maar goed over spreken.

Dankzij de goede zorgen van Artur Interieur kunnen we van een prachtige, witte keuken genieten in onze nieuwbouw woning. Vanaf het begin hadden mijn man en ik hadden een duidelijke idee van welke stijl we wilden. We houden van modern en wilden graag een wit marmerlook keukenblad. Peter Bosmans en zijn team hebben die visie tot in de kleinste details uitgewerkt. 

 

De keuken bestaat uit greeploze witte maatwerkkasten en een keukeneiland. Die marmerlook komt terug in het tablet van onze ontbijtkast waardoor het een prachtig geheel wordt. De kraan en gootsteen hebben een gouden kleur, en doen dienst als leuke accenten die het wit breken. Naast het uitwerken van onze droomkeuken, hebben ze ons bij Artur Interieur ook heel wat praktisch advies gegeven zoals o.a. over de plaatsing van de toestellen en de opstelling van de ontbijtkast. Die ontbijtkast is overigens erg handig want nu heeft de koffiemachine zijn eigen plek en staat die niet in de weg wanneer we willen koken. Ook over de inbouwtoestellen zijn we zeer tevreden, die zijn allemaal van AEG en staan toch voor een zekere kwaliteit. 

 

Zelf werk ik bij InTrust, een bedrijf dat bezig is met de verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed. Ik kom dus dagdagelijks in contact met interieurs en ik weet dus wel het verschil dat echt vakmanschap kan maken. Thuis zijn we zeer tevreden van hoe de keuken uiteindelijk is afgeleverd. Ik kan er alleen maar goed over spreken. U zou kunnen zeggen dat de keuken het pronkstuk is geworden van ons interieur.

 

Bekijk hier het volledige project