Welkom bij Artur Interieur.

Wij maken graag tijd voor u vrij. Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak om onze showroom vrijblijvend te bezoeken.

Bel ons op +32 11 34 65 36

Top

Onze keuken past perfect bij de woonkamer.

Als er één ding is dat we over onze woning kunnen zeggen, is het wel dat die heel clean en modern van stijl is. We hebben een open, moderne keuken die doorloopt in de woonkamer. Het is dus essentieel dat onze keuken naadloos aansluit op de elementen die al aanwezig waren in de living. En daar zijn ze bij Artur Interieur met glans voor geslaagd. 

 

In onze keuken wordt er met zwart en wit gespeeld voor een extra strakke look. Zo hebben we een volledig zwarte kastenwand die mooi in contrast staat met ons wit keukeneiland. U zou kunnen denken dat het gebruik van zwart de keuken misschien wat zwaar is en de ruimte donker maakt. Maar in onze keuken is dat net niet het geval. Er is heel goed nagedacht over de indeling van de ruimte en het plaatsen van de zwarte kastenwand waardoor de ruimte groter lijkt dan die is. Die kastenwand is overigens tot in de kleinste details uitgevoerd. Zelfs de binnenkant van de lades zijn donker van kleur. 

 

Het keukeneiland heeft een tablet uit Silestone® dat verder loopt in de zijkanten. Silestone® is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Naast strak en modern is onze keuken ook zeer functioneel. Artur Interieur heeft ons goed begeleid bij de opstelling van de toestellen. En ook over de klantendienst zijn we zeer tevreden. Er was een keukentoestel dat niet voldeed aan onze verwachtingen. Dat toestel hebben we gratis kunnen ruilen voor een toestel dat wel goed werkt. 

 

Het pronkstuk in onze keuken is de design dampkap van Wave. Naast alle normale functies heeft deze  dampkap dimbare ledverlichting. Omdat de keuken en living zich in een open ruimte bevinden, doet deze ledverlichting ’s avonds dienst als sfeerverlichting.

 

Bekijk hier het volledige project